Kijken of deelnemen...

Wie een kijkje wil nemen op dit door het contourenbeleid van Rotterdam Airport  beschermde tuinencomplex aan de Noordrand van Rotterdam is natuurlijk van harte welkom. VTV Lusthof is een openbaar park en tussen zonsopgang en zonsondergang vrij toegankelijk voor iedereen. Liefhebbers van bijzondere boomsoorten en mooi aangelegde tuinen vinden op VTV Lusthof vele juweeltjes om te bekijken. En, als onderdeel van het Schiebroekse park ontmoet u als wandelaar uiteenlopende soorten vogels, vlinders en andere diersoorten. Zelfs een echte schaapskudde en niet te vergeten de schotse Hooglanders die het omliggende park begrazen.

Een eigen volkstuin
Deelnemen aan VTV Lusthof behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Belangstellenden zijn echter gewaarschuwd:

De tuin is een verenigingstuin en een passie voor tuinieren is vereist!  

Dus, laat u zich vooraf uitgebreid voorlichten over wat het lidmaatschap van een vereniging precies in houdt. Dit voorkomt teleurstelling en ergernis. Wie zich schikt, meewerkt en houdt aan de statuten en reglementen van VTV Lusthof kan veel plezier beleven aan het bezit van een eigen tuin buiten de stad.
Weet ook dat bij VTV Lusthof het eerste jaar lidmaatschap geldt als een proeve van bekwaamheid om aan te tonen dat u uw tuin waardig bent.

© VTV Lusthof