Ontmoetingen op VTV Lusthof

Linda en Jacqueline in gesprek met onze tuinleden...

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar welke mensen er nou eigenlijk bij welke tuin horen? Wij ook!
Graag brengen wij dit in beeld door middel van een leuk interview en mooie foto’s, om zo verhalen, tuin-tips en leuke weetjes met elkaar te delen. Maar eerst stellen wij ons graag even voor...

Linda - fotografie

‘Al 9 jaar ben ik superblij met mijn tuin en mintgroene huisje, hier op Lusthof. Ik ben fan van mijn frambozenstruik, waar de hele zomer en herfst van wordt gesnoept en mijn Duizendschoon.
Ik ben mama van Ollie en samen zijn wij regelmatig te vinden op het grote veld, naast de speeltuin waar we voetballen of cricketen. Wij zijn dol op insekten en hebben daarom veel bloemen in de tuin. Ollie heeft zelfs wel eens een hommel geaaid.
In het dagelijks leven hou ik mij bezig met portret- en reportagefotografie, werk ik in de bieb en grimeer ik. Ik heb heel veel zin om mooie foto’s te maken van Lusthofleden en hun tuin!’

Jacqueline - interviews

‘Hallo, ik ben Jacqueline en samen met Aad en dochters Raven en Voska is dit de derde zomer op de lusthof en we kunnen nog heel veel leren. Wij zijn nog volop bezig, maar heel langzaam komt er meer vorm in de tuin.
We ontdekken en planten steeds weer iets nieuws en genieten daar ontzettend van. We luisteren graag naar de kikker- en vogel concerten, Recyclen van allerlei materialen en noemen onze tuin (en tuinhuisje)‘Onze houtje touwtje Tuin’. Het huisje ademt een jaren zeventig sfeer en staat vol tweedehands en vintage.
In het dagelijks leven werk ik als interieurontwerper, theatermaker en yoga docent. Ik hou van verzamelen (twee dingen van iets kan het begin zijn van een nieuwe verzameling), dieren en groen.
En omdat ik denk dat iedere tuin en huisje een verhaal te vertellen heeft kom ik graag een keer op visite met Linda om dat vast te leggen!’