Verkoop- en ontmoetingspunten

Aandacht voor kantine en loods

De kantine is op vaste tijden geopend. Deze openingstijden zijn aangegeven bij de entree. De bar wordt tijdens de openingsuren bemand door de leden van de kantinecommissie. Alle tuinleden kunnen er terecht voor: koffie, thee, (non)alcoholische dranken, snoep, ijs en snacks. In en om het gebouw kan gratis WIFI worden gebruikt. Het netwerk heet “Asus” en is niet openbaar. Ook is er een kleine kinderspeelhoek.
Verder bevindt zich hier een werkruimte voor bestuur en de commissies, een vergaderruimte, een kleine bibliotheek bij de entree, een stopcontact voor föhn of scheerapparaat en mobiel oplaadpunt. Uiteraard dient het gebouw ook voor het houden van de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV).

De kantine is een gezellig trefpunt, waar iedereen zich welkom moet kunnen voelen. Wij verwachten daarom van onze gasten vriendelijk en sociaal gedrag, waarbij niemand wordt uitgesloten. In de kantine gelden de in de horeca gebruikelijke regels met betrekking tot het gebruik van alcohol. De belangrijkste zijn: geen alcohol onder 18 jaar, geen alcoholmisbruik. Een aantal barmedewerkers heeft een certificaat sociale hygiëne. Iedere heeft een certificaat “instructie verantwoord alcoholgebruik”.
Verenigingsactiviteiten worden voor leden georganiseerd (bijvoorbeeld etentjes, workshops, kinderactiviteiten), maar introducés zijn welkom. Als een lid zelf iets heeft te vieren, dan kan hiervoor de kantine worden gebruikt. Dit houdt in dat de kantine extra wordt geopend. Hieraan zijn verschillende regels verbonden. Zie hiervoor de Voorwaarden voor het gebruik van het verenigingsgebouw buiten de normale openingstijden.

De kantine

Trefpunt voor gezelligheid
en al uw vragen

Bekijken

Weekmenu's

Smakelijke gerechten van uw keukenteam

Bekijken

De loods

Basisproducten voor al uw tuinonderhoud

Bekijken

© VTV Lusthof