'Rotterdams Open Volkstuindagen'

In het weekend van 4 en 5 juni 

Bewoners uit de wijk zijn deze dagen bijzonder welkom om de groene oase in hun wijk te ontdekken.

Elkaar ontmoeten in onze mooie groene omgeving staat centraal. Dat willen we doen op verschillende manieren: een bezoekje op elkaars tuin, een kijkje in de kweekkas, een tafel met plantjes-te-koop, samen genieten van een drankje op het terras van de kantine, spelen in de speeltuin, verdwalen in de kleurrijke paadjes, een speurtocht voor de kinderen, en…. 

Wij hopen dat we op deze manier een mooie dag ervan maken, met en door ons allemaal.

Jubileumfeest! 65 jaar VTV Lusthof....alsnog?

Activiteiten rond ons 65-jarig bestaan moesten in 2020 vanwege CORONA geheel worden geschrapt.

Op zaterdag 29 augustus 2020 hadden wij u graag verwelkomt op ons jubileumfeest.

Helaas, door de pandemie en overheidmaatregelen vanwege CORONA hebben wij dit feest moeten cancellen. Wanneer we in de toekomst nog eens stil kunnen staan bij dit jubileum dat laten wij u uiteraard graag weten. Voorlopig echter zit het er niet in en zijn we aanbeland in 2022.  Twee jaar na ons 65-jarig bestaan.

Als troost:
Hebben in het afgelopen jaar voor het eerst weer wat gezelligheid mogen beleven tijdens het evenement Struinen door de Tuinen en Gluren bij de Buren. Ook was er een leuke Kabouter speurtocht voor de KIDS.

Dus tot nader order geen vieringen rond ons 65 jarig bestaan. Misschien dat dit betekent dat de pensioengerechtigde leeftijid voor wat ons tuincomplex betreft ook is opgeschoven naar de 67. Misschienalsnog....dit jaar dus.

© VTV Lusthof