Expo A16 Rotterdam

Uitnodiging – zaterdag 7 maart 2020

Programma

U bent van harte welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur*.
Wat kunt u verwachten?

• Een interactieve tentoonstelling en activiteiten voor jong en oud

• Rondleidingen door medewerkers van de projectorganisatie

• Excursies ‘Op pad met de boswachter’ (ieder uur vanaf 12.30 uur)

* Aanmelden voor deze dag is niet nodig.

Expo A16 Rotterdam
De Expo A16 Rotterdam is een échte bezienswaardigheid. Geen traditioneel bezoekerscentrum, maar een belevenis. Bekijk de tentoonstellingsfilm en loop langs de objecten die straks ook langs de nieuwe snelweg te vinden zijn. Lukt het niet om langs te komen op zaterdag 7 maart? Het informatiecentrum is vanaf dinsdag 10 maart 2020 voor het brede publiek geopend van dinsdag tot en met zondag (10.00 uur – 17.00 uur). U vindt de Expo aan de rand van het Lage Bergse Bos, de Eekhoornplaats aan de Rottebandreef (Bergschenhoek).

Parkeren
Op zaterdag 7 maart kunt u parkeren op het eigen terrein van de Expo A16 Rotterdam (Eekhoornplaats). Zodra het parkeerterrein vol is wordt u door de aanwezige verkeersregelaars doorverwezen naar het volgende parkeerterrein (Mollenplaats). Vanaf daar kunt u lopend naar de Expo (5 minuten wandelen) of u neemt het elektrische pendelbusje. Deze rijdt af en aan tussen de Expo en de parkeerplaats. Uiteraard kunt u ook met de fiets komen. Er zijn voldoende fietsenstallingen aanwezigen.

A16 Rotterdam
Een goede bereikbaarheid van Rotterdam, Lansingerland en de omliggende regio is belangrijk voor een sterke economie en een goede leefbaarheid. De A16 Rotterdam draagt daaraan bij. De nieuwe, 11 km lange en energieneutrale snelweg verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport.

 Meer informatie en onze contactgegevens vindt u ook op  www.a16rotterdam.nl

We zien u graag op zaterdag 7 maart!

Op dinsdag 10 maart 2020 opent de Expo A16 Rotterdam haar deuren.