Knusse herfstmiddag op VTV Lusthof

Zaterdag 14 oktober, 13:30-16:00 uur

Voor alle (klein-) kinderen organiseren we binnenkort weer een knusse herfstmiddag in de kantine én buiten.

Klik hier voor meer informatie.

Kom je ook?
Meld je dan aan voor 7 oktober via activiteiten@vtvlusthof.nl

Hartelijke groeten,
De activiteitencommissie

Composthoop opgeschud en klaar voor gebruik

27 augustus 2018

De hele berg tuinafval is door een shovel omgezet. Er ligt nu ook een flinke berg gerijpte compost waar iedereen een kruiwagen van kan wegscheppen.

Lees verder...

Rozenbotteljam!

27 juli 2018

Binnenkort weer verkrijgbaar in ons verenigingsgebouw!Rozenbotteljam.

Lees verder...

Takken- en groenstort 2.0

25 juli 2018

Zoals inmiddels bekend, is er een takken- en groenstort op het speelveld.
Door er wat hekken bij te plaatsen, is er nu voor het toiletgebouw een duidelijker vakkenstelsel gemaakt dat bestaat uit een vak voor dikkere takken en stammen vanaf 6 cm doorsnee en zonder wortels en/of blad.

Lees verder...

Zware jongens 2018

30 juni 2018

De mannen die elke week de takken van onze tuinen hakselen, BRAVO !!

Bekijk ze in actie

Rijkswaterstaat en de Groene Boog tekenen contractvoor aanleg A13-A16. Ook fietsverbindingen en waterpeil worden verbeterd.

30 mei 2018

Op 9 mei hebben Rijkswaterstaat en De Groene Boog, een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Mobilis, CroonWolter&Dros), het contract voor de nieuwe A16 bij Rotterdam ondertekend. Met het tekenen van het contract breekt een nieuwe fase aan: de realisatie. 
De komst van de nieuwe snelweg betekent ook dat het netwerk van fietspaden in het gebied verbeterd gaat worden en ook het waterhuishouding rond de A13-A16 wordt met de bouw van een nieuw gemaal straks beter op peil gehouden.

Lees alles over de laatste ontwikkelingen in de Nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Prachtig kado van Jurriaan, zoon van Andries en Annee Schoneveld. 

27 mei 2018

Zelf gemaakt stalen bord met het logo van Vtv Lusthof!

Wateroverlast op VTV Lusthof-west eindelijk aangepakt!

24 mei 2018

Jarenlang ondervonden de tuinleden aan de zuid-westzijde van VTV Lusthof veel wateroverlast als het flink had geregend. Steeds bleef er op het toegangspad water staan, waardoor sommige tuinen onbereikbaar waren. Ook stonden sommige  tuinen deels onder water en moesten verschillende tuinleden omlopen om op hun tuin te komen. Na jaren van overleg met de gemeente werd eindelijk toestemming verleend voor een succesvolle en definitieve aanpak van dit probleem.

Bekijk werkzaamheden

Bijzonder standbeeld bij de kweekkas op VTV Lusthof

17 mei 2018

Bent u al bij de kweekkas wezen kijken? Sinds kort is eer een prachtige bosnimf neergestreken. Zo uit een sprookje gestapt. 

Kijk maar eens even goed naar deze creatie!

Bericht voor alle kinderen van VTV Lusthof

10 maart 2018

Op zondag 1 april a.s. vieren we het traditionele paasfeest op VTV Lusthof.
Kom jij ook paaseieren zoeken?
Klik dan snel op de uitnodiging hiernaast en meld je voor 25 maart a.s. aan door een mail te sturen aan activiteiten@vtvlusthof.nl
Natuurlijk zijn je ouders en opa’s & oma’s ook van harte welkom… (:
Wil je nog even terugblikken op het paasfeest van vorig jaar? Bekijk dan een sfeerimpressie via de onderstaande (afgeschermde) link:
https://www.youtube.com/watch?v=rJay2Ba1loc&feature=youtu.be

Tot paasei!
Groeten van de activiteitencommissie

Voorjaarzon lokt de eerste noeste werkers naar VTV Lusthof

06 maart 2018 - 12.30 uur

Je kon erop wachten. Het voorjaar is in aantocht. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, zijn er alweer enkele noeste werkers (Pieter en René) in de weer. Natuurlijk, er moet even worden gelunchd in het zonnetje voor de loods. Maar als de boterham achter de kiezen zit, wordt het werk hervat. Er werd gezaagd dat het een lieve lust was. En ook van Arnold ontvingen wij het bericht dat het eerste zaaigoed alweer aan de bakjes met aarde in de kweekkas is toevertrouwd.

Bericht van "De Hakselaars"

18 februari 2018

Graag voortaan alle gesnoeide takken met het dikke stuk naar het pad neerleggen. Nu gooit iedereen alles door elkaar zodat je de takken van elkaar moet trekken en dat is extra werk. Mocht je mee willen helpen hakselen dan horen we dat graag. Namens de Hakselaars
Vriendelijke groeten, Arnold van der Zijden

Stormschade op VTV Lusthof

19 januari 2018

De storm die op 18 januari over ons land raasde heeft ook op ons tuincomplex VTV Lusthof voor de nodige ravages gezorgd. Omgewaaide bomen, maar ook losliggende voorwerpen en tuinmeubilair zijn aan de wandel gegaan. Wij raden daarom iedereen aan om op korte termijn een bezoekje te brengen aan uw tuin om eventuele schade op te nemen en te zorgen voor herstel.

Gezellge drukte tijdens Nieuwjaarsborrel

7 januari 2018

Op zondagmiddag 7 januari jl. waren alle tuinleden tussen 14.00 tot 17.00 uur in de kantine uitgenodigd om elkaar nieuwjaar te wensen. Het werd een gezellige drukte. Helaas bleek de voorzitter David de Glint door de griep geveld, maar de vice-voorzitter Cok van Beek nam zijn taak waar. Hij sprak de aanwezigen toe en wenste iedereen een succesvol en gezond tuinjaar toe.

Klik hier voor een impressie

Samen Kerststukjes maken werd een "Gezellige Wintermiddag"

17 december 2017

Dat de activiteitencommissie ook in de winter niet stil zit, mocht wel blijken op zondag 17 december toen een leuk aantal deelnemers zich had verzameld in de kantine voor het maken van kerststukjes. Het werd een gezellige wingtermiddag op VTV Lusthof en de resultaten mochten er zijn.


Klik hier voor een impressie

Tracé-informatiekaart A16 Rotterdam gelanceerd

19 december 2017

Waar komt de A16 Rotterdam precies te liggen? En hoe wordt de weg ingepast in het landschap? Deze informatie is te vinden op de interactieve tracé-informatiekaart.

Nieuwsbericht Rijkswaterstaat